Vollan MB 1 behaalde een razend knappe 1-3 overwinning in het Somashol van de Activialeeuw uit St. Anthonis. Door deze zege nemen zei de koppositie in van de 1ste klasse en lijkt het team een serieuze gooi naar de titel te gaan doen.

De setstanden 17-25 / 22-25 / 26-24 en 18-25 geven echter wel aan dat hier toch wel een verschil is in de onderlinge krachtsverhoudingen en dan wel in het voordeel van Vollan MB 1 uiteraard. Knappe zege meiden.

Vollan MC2 leed een jammerlijke 1-3 nederlaag tegen het sterke HLB van Daal/DS MC2.

Het leek een off day voor de speelsters van het team van de coaches Lenny en Angela. De spirit ontbrak in deze wedstrijd en dit is toch echt de basis om een goed resultaat neer te zetten.

Vollan DS 1 behaalde een 3-1 overwinning tegen TFC uit Odiliapeel. De 1ste 2 sets werden overtuigend gewonnen en leek er geen vuiltje aan de lucht. Setstanden van 25-20 en 25-15 benadrukken dit nog eens. In de 3de set echter had Vollan een grotere tegenstander aan zichzelf dan aan TFC.

Het team was zoekende en de onzekerheid sloop in de ploeg en de speelsters wisten zich hier niet meer onderuit te volleyballen. Een nederlaag van 25-12 in deze set was het gevolg. Gevreesd werd dat dit spelbeeld zich in de 4de set zou herhalen. Gelukkig bleek dit echter niet het geval en wist Vollan de vaste spelpatronen weer enigszins terug te krijgen en de setstand van 25-13 resulteerde dus uiteindelijk in een 3-1 winst waardoor het team volop mee blijft draaien voor de koppositie.

Vollan DS2 leed een 3-2 nederlaag tegen een team uit VCH Schijndel DS 1. Gezien de stand op de ranglijst zou je zeggen dat deze hindernis te nemen zou moeten zijn. Wedstrijden worden echter nog altijd op het speelveld gespeeld en niet op papier. De 1ste 2 sets werden nog gewonnen door Vollan maar vooral door eigen slordigheden aan de kant van Vollan kreeg VCH Schijndel de kans om terug te komen in de wedstrijd. Een 5de set moest uiteindelijk de beslissing brengen in deze wedstrijd.

Deze werd op enigszins gelukkige wijze met 14-16 in het voordeel van Schijndel beslist en met als gevolg een 2-3 nederlaag voor Vollan DS 2.