Pupil van de week bij Juliana Mill was deze keer Steef van Bergen.

Onder een grijze hemel en opnieuw lage temperatuur moest Juliana zondag 25 november aantreden tegen het Katwijkse SIOL. Beide ploegen bivakkeren onderin en dat was te merken.

Siol begon iets sterker aan de wedstrijd en had in de eerste 10 minuten een licht overwicht, tot echte kansen leidde dit echter nog niet. Naarmate de wedstrijd vorderde werd Juliana langzaam maar zeker sterker. In de 18e minuut leidde dit al tot een 1-0 voorsprong. Een voorzet vanaf rechts ging over alles en iedereen heen, maar werd door een sprintende Gijs Wijdeven aan de andere kant van het veld nog net binnen gehouden. Hij schoof de bal vervolgens in de voeten van Justin Jacops die de bal met een gelukje langs zijn tegenstander kreeg. Vervolgens schoof hij de bal met een bekeken schuiver van net buiten de zestien langs de keeper in de goal. In het restant van de eerste helft was het tot 2 keer toe Max Hermanussen die van verre afstand een prima schot afleverde, eenmaal net naast en eenmaal op de vuisten van de keeper.

In de tweede helft ging Juliana opnieuw op zoek naar de 2-0, en drukte SIOL meer en meer naar achteren. In het vijandelijke strafschop ontbrak het echter aan het nodige geluk en finesse. SIOL beperkte zich tot wat spaarzame uitvallen, maar kon daarin ook niet echt gevaar stichten. Toch kwam SIOL op 1-1 toen de matig leidende scheidsrechter in een ogenschijnlijk onschuldige glijpartij ineens naar de stip wees. Met dit buitenkansje wist Raphael Letemahulu wel raad, en zo kwam de 1-1 op de borden.

Hierna ging Juliana nog nadrukkelijker op zoek naar winst. Het geluk wilde echter niet keren. In de laatste paar minuten kreeg SIOL bij uitvallen nog wel een paar kansjes maar het bleef bij 1-1.

Juliana - SIOL: 1-1 (1-0)
Scheidsrechter: van Geffen (Eerde)
Toeschouwers: 75
Doelpunten:
18' 1-0: Justin Jacops
68' 1-1: Raphael Letemahulu (pen)
Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren (52' Vince van Reimersdal), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Tom gerrits, Gijs Wijdeven, Stein Jacops, Ruud Relou, Max Hermanussen