Bij Klick '15 was op maandag 19 november de jaarvergadering, voor Mieke van Berlicum, Danielle Arts en Pauline van Berlicum was dit de laatste jaarvergadering waarin zij, na vele jaren, actief zijn in het bestuur van de korfbalvereniging.

Danielle Arts is vanuit Ajola (korfbalvereniging Landhorst) uiteindelijk in het bestuur van Klick '15 gekomen, Mieke en Pauline van Berlicum vanuit De Wilma’s (korfbalvereniging Wilbertoord). Alle drie hadden een actieve rol in de fusie die buitengewoon goed en gemoedelijk verlopen is, een voorbeeld voor vele verenigingen.

Mieke en Pauline sluiten ruim 36 jaar korfbal af waarin zij veel functies bekleed hebben, van spelend lid tot vele jaren trainer/coach, scheidsrechter, jeugdbestuur en ook vele jaren in het hoofdbestuur. Voor deze staat van dienst werden zij door de vereniging verrast en benoemt tot ere-lid van Klick '15.

Ook Herman Daverveld werd in het zonnetje gezet, hij is sinds de komst van het kunstgrasveld heel actief betrokken bij de vereniging en draagt al die jaren de zorg voor het veld en de accommodatie in Wilbertoord. Hiervoor werd Herman benoemd tot Lid van Verdienste dat hij verdient voor zijn betrokkenheid en goede zorgen voor de vereniging.