In de tweede wedstrijd van het seizoen stond Oxalis op het programma. Voor Klick '15 een bekende tegenstander want in de voorbereiding speelde zij in een driekamp tegen oa Oxalis.

Goed voorbereid startte Klick '15 aan de wedstrijd maar dat gold natuurlijk ook voor Oxalis. Klick '15 leek in de beginfase het meest fel en gaf goed druk in de verdediging. Hierdoor werd Oxalis wat uit hun spel gehaald en had de aanval van Klick '15 voldoende ruimte om tot scoren te komen wat deze keer ook prima lukte (11-6). Met maar liefst 11 doelpunten in de eerste helft ging Klick '15 vol zelfvertrouwen en positief de rust in. Toch was het Man-Kit die zijn dames op scherp zette, Oxalis is geen ploeg die zich makkelijk gewonnen geeft en kan daarom verrassend uit de rust komen. Klick '15 was dus voorbereid en anticipeerde goed toen het toch Oxalis was die het eerste doelpunt na rust op haar naam schreef. Maar de verdediging liep als een trein door goed samen te werken werden kansen teniet gedaan en ballen onderschept. Ook de aanval bleef goed scoren en dat was iets wat Klick '15 altijd lastig vond. Met een stand van 17-12 werd de wedstrijd afgesloten en gingen er weer twee punten mee naar huis.
Voor Klick '15 scoorden: Irma de Kleijne, Rian Derks, Kim Verbruggen en Channe Janssen 3x, Sanne Bens 2x, Mieke Selten, Imke Bens en Marja Derks 1

v. Grinsven/Albers Klick 2 wist het helaas niet te redden tegen Bladella, zij verloren hun wedstrijd met 7-16.

Klick '15 MW1 - Fortuna '74 MW1: 10 - 9
ODIO E1 - Klick '15 E1: 0 - 10
VIOS (O) D1 - Klick '15 D1: 6 - 1
DAW Schaijk B1 - Klick '15 B1: 18 - 2
Klick '15 2 - Bladella 2: 7 - 16
Klick '15 1 - Oxalis 1: 17 - 12