Klick '15 stond tegenover concurrent De Horst uit Groesbeek, een welbekende tegenstander voor Klick '15, zij treffen deze ploeg zowel in de buiten als in de binnencompetitie.

Klick '15 start maar met een magere 8 speelsters aan deze wedstrijd en aangezien De Horst een fysieke ploeg is, is het belangrijk om blessure vrij door de wedstrijd te komen. De eerste twintig minuten zijn voor Klick '15, zij nemen initiatief en weten op een 3-6 voorsprong te komen. De Horst neemt wat tactische besluiten en komt al snel met nieuwe speelsters in het veld. Hierdoor veranderd de speelwijze en Klick '15 raakt wat van de kaart hierdoor. De Horst scoort de ene na het andere doelpunt en komt op een 8-6 voorsprong. De tweede helft begint Klick '15 weer sterk en zorgt al snel voor twee doelpunten en zet daarmee de stand op 8-8. De teams zijn aan elkaar gewaagd en het wordt een felle pot korfbal. Klick krijgt veel vrije worpen maar weet hieruit niet veel voordeel te halen. Het is dan ook De Horst die er met de winst vandoor gaan (11-9), één punt was zeker verdiend geweest. De Horst pakt hiermee de eerste plek in de poule.

v. Grinsven/Albers Klick 2 speelde tegen ODC in Asten. Daar waar Klick '15 nog even leek te moeten herstellen van de reis was ODC uiterst fel en scherp. Dit betekende ook al snel een achterstand van 0-6. Klick '15 vroeg al snel een time-out aan om orde op zaken te stellen. Meteen daarna lukte het ook om te scoren maar de druk van ODC bleef groot en daardoor werden er foutjes gemaakt die onmiddellijk werden afgestraft. Hierdoor kon Klick '15 niet lekker in de wedstrijd komen. Na de rust lukte dit beter al bleef ODC gewoon een maatje te groot. Uiteindelijk moet Klick '15 genoegen nemen met 5 doelpunten voor en 21 tegen.