Voor Klick '15 een puntloos weekend, geen enkel team wist te winnen van de tegenstander.

Klick 1 stond tegenover DAW-Schaijk, een nieuwe tegenstander. Na enkele wedstrijden is al duidelijk dat een wedstrijd niet zomaar gewonnen is, beide teams staan dus op scherp. De verdediging van zowel DAW als Klick '15 stond sterk, de aanval wist er maar moeilijk doorheen te komen. Uiteindelijk is het Klick '15 die na 15 minuten het eerste doelpunt scoort. Een strafworp brengt DAW al snel weer op gelijke hoogte, toch bleef het lastig om de korf te vinden en blijft de eerste helft doelpunt arm, 4-5. Na de rust wordt het spel wat fysieker, voor de scheidsrechter een uitdaging om hier goed mee om te gaan. Vervolgens krijgt Klick '15 te maken met een blessure en dat lijkt de ommekeer te zijn. DAW pakt door en zet Klick '15 om een 4-9 achterstand. Het is Rian Derks die na een tijdje de score voor Klick '15 weer opent. Met een doelpunt van Channe Janssen daar achteraan wordt het 6-10. Dit is helaas niet voldoende en met een laatste doelpunt van DAW komt de stand op 6-11.
Voor Klick '15 scoorden: Channe Janssen 2x, Irma de Kleijne, Kim Verbruggen, Sanne Bens, Rian Derks 1x.

Diosa MW1 - Klick '15 MW2: 11-3
De Horst D1 - Klick '15 D1: 12-1
Playing Girls E1 - Klick '15 E1: 2-1
Klick '15 2 - Prinses Irene 2: 6-19
Klick '15 1 - DAW Schaijk 1: 6-12

19 dec. Klick '15 MW1 - VIOS (O)/Spes (M) MW1: 20:30
22 dec. Klimop (K) B1 - Klick '15 B1: 10:00