Biljart Organisatie Ouderen Langenboom (BOOL) is in augustus weer gestart met de onderlinge biljartcompetitie op maandagavond en op woensdagmiddag. Inmiddels zit de 1e helft erop en zijn de tussenstanden (winterkampioenen) bekend.

Op maandagavond is Herman de Klein winterkampioen, Marius de Klijn tweede en Gerard van Bommel derde geworden. Herman was duidelijk de eerste, maar tussen de nummers twee en zes zaten maar 6 punten verschil in. Dat wil zeggen dat er in de tweede helft van de competitie nog alles mogelijk is.

Enkele bijzonderheden wat betreft maandagavond: hier heeft Theo Vervoort de hoogste serie gemaakt, namelijk 31 caramboles en het totaalgemiddelde van alle spelers samen is 1.225.

Op woensdagmiddag is Frans Hendriks winterkampioen, Wiel van der Linden en Arie Verstegen gezamenlijk tweede en Jan Verstegen derde geworden.

Enkele bijzonderheden wat betreft woensdagmiddag: hier heeft Bert Hendriks de hoogste serie gemaakt, namelijk 21 caramboles en het totaalgemiddelde van alle spelers samen is 1.302.

Inmiddels is de tweede helft alweer begonnen. Op maandagavond spelen er 18 biljarters mee, en de woensdagcompetitie spelen er 17 biljarters mee. Half mei zitten beiden competities erop en wordt er nog een finale avond gehouden, zodat we weten wie de totaalwinnaar is geworden.

De organisatie wenst iedereen een gezond 2019 en veel caramboles toe.

Mocht er belangstelling zijn om ook deel te nemen aan een van bovenstaande competities, neem dan contact op via telefoonnummer 06 - 30 29 76 96.