Michiel Jans heeft te kennen gegeven zich aan het einde van het seizoen te kunnen verbeteren en daarom zijn contract bij Juliana te beëindigen.

Juliana heeft daar actie op ondernomen en in de persoon Johan van Osch een nieuwe trainer gevonden. Johan is momenteel werkzaam als trainer van Achilles O19, en heeft bij deze Groesbeekse club ook een tijdje als interim trainer gefungeerd. Daarvoor is hij assistent trainer geweest bij de BVO's FC Oss en RKC Waalwijk. Johan heeft in de jaren voorafgaand 4 seizoenen gefungeerd als hoofdtrainer van FC Uden in de seizoenen 2013-2017. Ook is hij werkzaam geweest bij SV Oss '20 als hoofdtrainer. Johan is al vele jaren actief in het trainersvak, en heeft daarbij ook de nodige jeugdteams onder zijn hoede gehad. Hij wil dan ook zo veel mogelijk jeugdige spelers inpassen in het team om het geheel sterker te maken.

Juliana is blij dat het al snel een waardige opvolger heeft kunnen vinden voor Michiel Jans, en wenst beide heren veel succes in het nieuwe seizoen.