Klick ’15 1 stond zondag tegenover Odisco. Er werd mager begonnen aan de wedstrijd. De korf werd ondanks mooie aanvallen niet gevonden.

De ploeg uit Olland wist helaas wel fel en gebrand te beginnen. Klick ’15 keek daardoor al snel tegen een 7-1 achterstand aan. Het waren vier korte, slimme kansjes bij de korf die ervoor zorgden dat met een 8-4 achterstand de rust in werd gegaan. De tweede helft werd begonnen met de instelling dat er nog niets verloren was. Dat was te zien! Dit keer was het Klick ‘15 die het initiatief nam en door middel van mooie acties meteen een gelijkspel op het scorebord liet zien: 8-8. Toch bleven de dames uit deze regio gedurende de wedstrijd steeds een beetje achter de feiten aanlopen: de voorsprong wisten ze telkens nét niet te pakken. In de laatste fase van de wedstrijd werd de gelijkmaker gemaakt: 12-12. Met nog één minuut op de klok, kwam de bal al gauw in het aanvalsvak van Klick ’15. Door middel van een afstandsschot van Fenne kwam daar dan toch de voorsprong aan de kant van Klick ‘15: 12-13. Direct daarna volgde het eindsignaal. De punten kunnen mee naar huis! Op naar volgende week: om 12.15 speelt Klick ’15 1 tegen hekkensluiten Corridor in Wanroij. Alle support is van harte welkom.

Voor Klick ‘15 scoorden: Channe Janssen, Rian Derks, Marja Derks, Irma de Kleijne, Fenne de Kleijne en Dymphe van de Berg 2x, Sanne Bens 1x

v. Grinsven / Albers Klick 2

Met goede moed begon ook Klick ’15 2 aan de wedstrijd tegen Dakos in Someren. Met een 2-0 voorsprong wist Dakos toch het stokje over te nemen voor de rust, 7-3. In de tweede helft werd er strijd geleverd om de stand te keren. 2 afstandschoten van Suzanne zorgden ervoor dat er weer werd aangesloten. Dakos bleef het voortouw nemen. Bij de stand van 11-9 leek het er nog even op dat Wilbertoordse/Landhorste dames de wedstrijd konden keren. Eindstand 13-10.