In de wedstrijd op sportpark de Kogelberg hield SES de drie punten in Langenboom. Mede door vier doelpunten van Melvin van den Elzen eindigde de wedstrijd in 5-1.

SES kwam goed uit de startblokken met hier en daar een kansje. Het was wel slordig maar FC Uden had niks te vertellen. Na een klein halfuurtje spelen was daar toch ineens FC Uden die de 0-1 binnentikte. Vanaf de linkerkant was het linksback Stijn Vermeij die de bal voor slingerde en bij de tweede paal werd deze binnengetikt door Brent Strijbos. Er werd hier gevlagd door de grensrechter maar de goal werd goedgekeurd door scheidsrechter Meijer. Door deze goal was SES niet echt van slag, want 2 minuten later was daar de lange bal van Jari Lukassen op Melvin van den Elzen die 1 op 1 rustig bleef: 1-1. Ook bij deze goal werd gevlagd door de grensrechter, maar ook hier keurde scheidsrechter Meijer het doelpunt goed. Een minuut later was de achterstand al weer omgezet in een voorsprong voor SES. Meteen vanaf de aftrap zette SES goed druk op de verdediging van FC Uden. Melvin van den Elzen onderschepte de bal, bleef weer uiterst rustig en schuifde de bal binnen: 2-1.

Na de rust was SES weer de bovenliggende partij. Er werd goed gevoetbald en daarmee beloonde SES zichzelf met een doelpunt dik tien minuten na de rust. Gijs Bens schoot een vrije trap op fraaie wijze in de kruising: 3-1. Na dik een uur voetbal was het Melvin van den Elzen die zorgde voor zijn derde doelpunt van de middag. Het was Gijs Bens met een mooi boogballetje over de verdediging en Melvin van den Elzen die hem vervolgens hard laag diagonaal binnenschoot: 4-1. Na deze goal gingen de kopjes echt hangen van FC Uden. Het was SES die op zoek ging naar nog meer goals alleen werden de kansen nog niet goed uitgespeeld. Toch was het Melvin van den Elzen die vanmiddag maar niet kon stoppen met scoren. Via de rechterkant kwam Jasper Nooijen met een voorzet naar de tweede paal, die daar binnen werd getikt door de man van de wedstrijd: Melvin van den Elzen