Vollan DS1 moest tegen het eerste damesteam van Olsredlem (in Melderslo). De thuisspelende ploeg moest genoegen nemen met setwinst in de laatste set. De eerste drie sets wist Vollan te winnen, 17-25 / 15-25 / 17-25 / 25-19.

Vollan DS2 speelde thuis tegen DS3 van Flamingo’s. Al snel keken ze tegen een achterstand aan en dat tot halverwege de set. Toen hadden ze het ritme weer te pakken en liepen punt voor punt in, om vervolgens door te stomen naar de setwinst. De dames van Flamingo’s herpakte zich in de tweede set en wisten ook nu weer een kleine voorsprong te pakken. Toch won Vollan deze set. De 3de set was een gelijk opgaande strijd die op het eind pas in het voordeel van Vollan werd beslist. De laatste set ging Vollan weer goed uit de startblokken, maar Flamingo’s gaf niet op. Het bleef tot het laatst spannend. Helaas voor Vollan wisten ze deze laatste set niet te winnen. Setstanden: 25-18 / 25-16 / 25-22 / 22-25.

Meisjes B moest net als vorige week tegen Activia uit St. Anthonis. Na het verlies van vorige week hadden de meiden nog wat recht te zetten. In een meer dan spannende wedstrijd, vooral de eerste en laatste set, was het een gelijk op gaande strijd. Maar ze wisten te winnen waarmee ze de 3 – 1 nederlaag van vorige week weer weg hebben gepoetst. Setstanden: 27-29 / 25-19 / 25-14 / 26-24.

Vollan MC1 hadden ditmaal een thuiswedstrijd tegen Volt MC1. Net als MB1 was het een wedstrijd die alle kanten uit kon. Echter in alle vier de sets was het toch steeds Vollan dat net de laatste punten scoorden. Met deze 5 punten gingen ze in de stand van plek 5 naar plek 2 en wisselden de twee teams van plek. In deze poule is het zeer spannend en geven de nummers 2 t/m 5 elkaar geen duimbreed toe.

Net als DS1 moest ook MC2 een uitwedstrijd spelen. Zij wisten in Zeeland de volle winst te pakken. Setstanden: 21-25 / 23-25 / 17-25 / 16-25.