SES is sterk uit de winterstop gekomen. Nu, twee wedstrijden in de tweede helft van het seizoen, scoorden zij al 9 doelpunten. De aanval van SES was ook deze zondag een grote plaag voor de verdediging van Achilles. SES zet zijn reeks voort met een gemakkelijke 0-4 overwinning in Reek.

De wedstrijd kantelde direct in het voordeel van SES. Lange ballen van achteruit kwamen gevaarlijk voorin bij de snelle aanvallers van SES. Zo kwam SES in de veertiende minuut op voorsprong door een strakke bal door het midden. Een ingenieus overstapje van Gijs Bens zette Niek Nooijen oog in oog met de doelman en schoot de bal feilloos binnen, 0-1. Niet lang daarna viel een lange bal van Joris Lukassen tussen de verdediging van Achilles door en met een snelle actie kwam Gijs Bens kansrijk voor het doel en faalt niet, 0-2. Er leek ook een derde doelpunt in de eerste helft gemaakt te worden. Een doorsteekpass was perfect op maat voor Melvin van den Elzen. De grensrechter stak echter overtuigend zijn vlag in de lucht voor buitenspel. Scheidsrechter Timmers liet doorgaan en Melvin van den Elzen schoot hard binnen. Echter ging Timmers toch verhaal halen bij de grensrechter en nadat iedereen weer op zijn plek stond voor een aftrap, keurde de scheidsrechter het doelpunt af. Tot ongenoegen van de Langenboomse achterban. Daarna werd de sfeer grimmiger en de twee teams kwamen vaak in discussie.

In de tweede helft leek Achilles te profiteren van de ongeregeldheden in de wedstrijd, maar Reek kwam niet met gevaarlijke kansen. Snel daarna kwam Melvin van den Elzen alsnog met het antwoord op zijn afgekeurde goal. Hij verzilverde een goed uitgespeelde aanval en tekende voor de 0-3. In de slotfase van de wedstrijd kwam Niek Nooijen met het doelpunt om de eindstand op het scorebord te zetten. Een strakke voorzet van Gijs Bens van rechts werd knap binnengetikt door de aanvaller. Zoals de vorige ontmoeting, scoort Niek Nooijen twee keer tegen de ploeg uit Reek. Achilles Reek leek het hierna op te geven. Er werden zelfs enkele gemene overtredingen gemaakt, waarvan één bestraft met rood voor verdediger Van Schaijk.

Achilles Reek - SES: 0-4 (0-2)
14. Niek Nooijen 0-1, 22. Gijs Bens 0-2, 55. Melvin van den Elzen 0-3, 72. Niek Nooijen 0-4.
Bijzonderheden: 86. Van Schaijk, rode kaart.
Scheidsrechter: dhr. Timmers