De heenwedstrijd tegen Toxandria was in Mill nog ongelukkigerwijs met 2-3 verloren door de Millenaren. Juliana was dus gewaarschuwd. Deze waarschuwing leek echter aan dovemansoren gericht, want al na 4 minuten scoorde Toxandria de 1-0.

Na deze snelle openingstreffer nam Juliana meer initiatief, dat leverde in de 14e minuut resultaat op, toen Stein Jacops op links de bal kon veroveren en opende met een pass over de breedte van het veld naar Justin Jacops. Deze zette op zijn beurt met een paar passeerbewegingen de Rijkevoortse defensie te kijk om vervolgens met een lage harde schuiver de 1-1 aan te tekenen. Hierna nam Juliana de wedstrijd meer en meer in handen, en kreeg ook enkele goede kansen. Er was echter een fout in de Toxandria defensie nodig voor het volgende doelpunt. Een te korte terugspeelbaal werd de Toxandria doelman fataal toen hij al uitlopend over de bal heen maaide. Daardoor bood hij de attent ingelopen Justin Jacops een niet te missen kans en werd het 1-2.

Meteen na de rust was er opnieuw een grote fout te noteren in de defensie van Toxandria, weer was het de zeer attente Justin Jacops die hier optimaal van wist te profiteren door met zijn derde doelpunt van de middag de marge op 2 te brengen in het voordeel van Juliana. Hierna bleef Juliana uitstekend voetballen, en kon Toxandria hier weinig tegenover stellen. In de 65e minuut was het Caniel van Geenen die de bal op kon pikken en breed spelen op Kevin van Casteren. Die had op zijn beurt een uitstekende steekpass terug op de doorgelopen van Geenen. Deze had daarna geen moeite om de doelman te passeren voor de 1-4.

Hierna ontbrak het Juliana vooral aan rust en zorgvuldigheid, waardoor de score niet verder werd opgevoerd en de 1-4 ook de eindstand werd.