Een echt Mills bedrijf, maar nog niet bij iedereen heel erg bekend; dat is Proludic speel- en sporttoestellen, gevestigd aan de Langenboomseweg naast de NRF.

Al 20 jaar richt Proludic zich in Nederland en Vlaanderen op de professionele markt, waarbij gemeenten, scholen, recreatiebedrijven en sportverenigingen de belangrijkste klanten zijn.

In die periode zijn er al heel veel speeltuinen, schoolpleinen en sportlocaties door hen ontworpen en ingericht. Van grote klimtorens tot pannacourts en van klassieke speeltoestellen tot buitenfitness, het speel- en sportlandschap kent voor dit bedrijf geen geheimen.

De meeste mensen zijn waarschijnlijk op een speellocatie wel eens de karakteristieke groene klimkikkers tegengekomen, het handelsmerk van Proludic.

Proludic is overigens geen onbekende op het Juliana sportpark want het veelgebruikte klimtoestel is ook afkomstig van dit bedrijf. En dat krijgt nu een vervolg in de vorm van bordsponsoring.

Hiermee toont Proludic haar betrokkenheid bij de Millse gemeenschap en wil het met name de verbondenheid met sportlocaties benadrukken.

Juliana heet Emiel Hermens en zijn Proludic team van harte welkom op het sportpark en bedankt het bedrijf van harte voor de sponsoring.

Meer weten over dit interessante bedrijf? Kijk dan eens op de website www.proludic.nl.