Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor mensen die nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend, er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Kortom een sportieve en gezellige activiteit voor diegene wie het veldvoetbal te snel gaat.

Op zaterdag 23 maart wordt er door DWSH’18 en Tiny Verberk een clinic Walking Football gegeven Aanmelden is niet verplicht en ook is er geen leeftijdsrestrictie. Leden van DWSH’18, maar ook andere geïnteresseerden (van andere verenigingen) zijn van harte welkom. De start van de clinic is om 15.00 uur op sportpark Het Breexsel in Sint Hubert.

We hopen een positieve kennismaking met Walking Football te geven, zodat er mogelijk in de toekomst frequenter wedstrijden, partijtjes en/of andere oefenvormen gedaan kunnen worden voor geïnteresseerden. Hopelijk tot zaterdag 23 maart!