SES heeft verzuimd om op twee punten van koploper Hapse boys te komen. In stormachtig weer gingen de gasten uit Sint Anthonis er met de punten vandoor: 1-3.

Door de stormachtige wind was eigenlijk goed voetbal onmogelijk. Iedereen had moeite te bepalen wat de bal deed, wat de wedstrijd dus geen goed deed. DSV begon wel sterk, met de eerste de beste kans wat meteen tegen de touwen ging. Een voorzet van links werd simpel binnengegleden door Lars Veldpaus. Daarna kwam SES nog een paar keer goed weg. Na een kwartier kroop de thuisploeg wat meer uit zijn schulp. Met kansen voor Niek Nooijen en Gijs Bens tot gevolg. Gescoord werd er echter niet. Tot 5 minuten voor rust. Keeper van Tienen van DSV werd verrast door een schot van Bens, dat door de wind zodanig van richting werd veranderd en het doel in verdween. Amper bekomen van de goal lag ie er echter alweer aan de andere kant in. Een voorzet van rechts werd binnen getikt door spits Rik Groot. Het was nog niet de ruststand. Een paar minuten later kon Stijn van de Broek alleen op keeper Jon de Klein af, hij verprutste het buitenkansje niet: 1-3

Na rust werd het spel er niet beter op. SES probeerde het vooral met de lange bal, maar door de wind was dat eigenlijk onbegonnen werk. DSV geloofde het verder wel, en wist de ruststand van 1-3 ook over de streep te trekken.

SES - DSV (1-3)
’4 Veldpaus 0-1