Nadat de dames van Klick ‘15 1 twee weken vrij waren geweest, traden ze gisteren weer aan tegen bekende tegenstander DAW Schaijk. Door de vorige wedstrijd wisten zij dat het een felle wedstrijd ging worden.

Door coach Man-Kit werd dat in de voorbespreking nog even extra benadrukt. Vanaf moment één moest het initiatief door Klick ‘15 worden genomen, en dat gebeurde. Al vrij snel pakte Klick ’15 de 0-2 voorsprong. De stand werd echter alweer snel gelijkgetrokken tot 2-2. Vanaf dat moment waren de dames van beide teams ontzettend aan elkaar gewaagd. Klick ‘15 wist de eerste helft elke keer het voortouw te nemen en een doelpunt te scoren, waar DAW dan weer meteen op wist te antwoorden. Rust: 5-5. Voor Klick ‘15 was het zaak om net zo sterk te starten als de eerste helft. De doelpunten vielen alweer snel en dit keer werd er door de dames van Klick ‘15 een gat geslagen van twee doelpunten: 6-8. Aan beide kanten werden er goede aanvallen gedraaid en het beeld van de eerste helft keerde weer terug. Toen Klick ‘15 nog steeds de voorsprong van 9-10 had, was het DAW die uiteindelijk de spannende wedstrijd naar zich toe trok. Klick ‘15 heeft hard gevochten en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar helaas wist Klick ‘15 het niet tot het einde vol te houden: eindstand 14-11.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne 4x, Rian Derks, Channe Janssen en Sanne Bens 2x, Marja Derks 1x

Prinses Irene 2 - Klick ‘15 2

Klick ‘15 begon de uitwedstrijd tegen Prinses Irene scherp. Vanuit beide teams werd veel druk gegeven. De stand liep gelijk op tot 3-3. Hierna kreeg Prinses Irene het toch voor elkaar de eerste helft af te sluiten met een kleine voorsprong, 6-3.
In de tweede helft was het de opdracht van Klick ’15 om langere aanvallen op te zetten door de vang beter neer te zetten. Echter had Prinses Irene ook een nieuwe tactiek, waardoor ze meer korte kansen creëerden en deze ook wisten te scooren. De score groeide al snel uit tot 10-3. Prinses Irene bleek de overhand houden en Klick ‘15 had moeite met het opzetten van lange aanvallen, waardoor ze te weinig doelkansen kregen. Uiteindelijk sloten we een goed bevochten wedstrijd af met een stand van 16-5.