Afgelopen week mocht Mitac 2 aantreden tegen de koploper uit de 4de klasse Hutaf 8. Het zou een avond worden waarbij het geluk niet aan de kant van de Mill zou vallen.

Binnen afzienbare tijd liepen de gasten uit Huissen uit naar 0-4. Dit gebeurde echter in 2 vier setters en 2 vijf setters wat aangeeft dat Mitac er alles aan deed om een goed resultaat neer te zetten en het verschil niet zo groot was als de einduitslag aan zal geven.

Erik van Kessel wist uiteindelijk het eerst punt binnen te slepen door zijn wedstrijd met 3-0 te winnen. Hierna greep Arjan Jilesen net naast de winst omdat hij ook zijn tweede partij niet wist te winnen. In 5 sets verloor hij nipt. De laatste werd beslist in 13-15.

Uiteindelijk wisten de mannen uit Mill nog een punt binnen te slepen waardoor er een geflatteerde uitslag tot stand kwam van 2-8.

Een zwaar bevochten gelijkspel Mitac 3

Op 12 maart jl. stond de 5e wedstrijd van Mitac 3 op het programma tegen Akris 5. Hans Vossenberg won de 1e partij eenvoudig en zette de stand op 1-0 voor Mitac 3. Ben van Vorst zette zijn goede vorm van de laatste weken en won de 2e partij, in een mooie partij, waarbij de voorsprong van Mitac 3 groeide naar 2-0.

Hans Vossenberg zijn 2e partij ging helaas verloren waardoor Akris 5 weer op gelijke voet kwam te staan (3-3). Ook de 2e partij van Vincent Hoogerwerf ging verloren waardoor Akris de voorsprong pakte met 3-4. De 3e partij van Ben van Vorst werd helaas niet beslecht in het voordeel van Mitac 3 waardoor de achterstand opliep naar 3-5 voor Akris 5.

Met nog 2 partijen te gaan moest er alles op alles gezet worden om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen voor Mitac 3. Het was de beurt aan Vincent Hoogerwerf. Die begon zijn partij slecht en kwam al vrij snel met 0-2 achter te staan in sets. Maar de moed werd niet opgegeven en na een prachtige inhaalstrijd wist hij zijn partij te winnen met 3-2 en verkleinde hiermee de achterstand van Mitac 3 naar 4-5. De laatste partij was van Hans Vossenberg. Met een schitterende 4 setter zorgde de ervaren vos er persoonlijk voor dat Mitac 3 met 5-5 de handen kon schudden van Akris 5.