SES heeft verzuimd de punten mee te nemen naar Langenboom. In een heel matige wedstrijd werd het 1-1, ondanks dat de thuisploeg bijna 30 minuten met 10 man speelde.

De eerste helft was eigenlijk niet om aan te zien. Beide teams grossierden in fouten en tot kansen kwamen beide teams nauwelijks. Keeper Jon de Klein hoefde pas in de 30ste minuut in actie te komen en redde tot tweemaal toe prima. Dat was echter vijf minuten voor rust anders. Een schot recht op de Klein af was hem echter te machtig en liet 'm ongelukkig door z'n benen glippen: 0-1

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Er ging erg veel mis. Van goed voetbal was nauwelijks sprake. Een vrije trap van Jari Lukassen werd echter met de hand geraakt door de muur. De ref wees resoluut naar de stip en Melvin mistte het buitenkansje niet. Even daarvoor speelde Juliana al met 10 man. Gijs Wijdeven kreeg zijn tweede geel na commentaar op leiding. In het vervolg kregen beide teams nog wel kansjes. Gescoord werd er echter niet meer.

Juliana - SES: 1-1 (1-0)