De wedstrijd tussen Juliana Mill en SES Langenboom begon zondag 17 maart erg rommelig, mede door de harde wind was het lastig voetballen. De naar schatting 400 bezoekers zagen dat het lang gelijk op ging, zonder dat er echte kansen werden gecreƫerd.

Het eerste hachelijke moment voor Juliana ontstond door een ongelukkige botsing tussen keeper Jasper Bergmans en verdediger Julien Cuppen. Hierna werd de Juliana doelman minutenlang behandeld, maar kon de wedstrijd toch weer hervatten. Een kleine 10 minuten later moest hij toch het veld verlaten en kon Lars Kerkhof in de 30e minuut zijn debuut maken voor Juliana. Voor Juliana op haar beurt was dit het sein om langzaam maar zeker de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het tempo werd iets meer opgeschroefd en SES werd teruggedrongen op eigen helft. In de 38e minuut kwam Juliana op voorsprong toen op het middenveld een SES speler onderuit gleed waardoor Gijs Wijdeven aan de bal kwam. Hij bedacht zich geen moment en schoot van zo'n 25 meter op doel. Een lastige stuit zorgde ervoor dat de keeper een taxatie fout maakte en de bal liet glippen. 1 - 0

In de tweede helft ging SES op zoek naar de gelijkmaker. En kon ook Lars Kerkhof zich eindelijk onderscheiden. Zijn eerste balcontact was meteen een uitstekende redding op een harde kopbal van dichtbij. In de 53e minuut ging het uiteindelijk voor Juliana toch mis, na een overtreding net buiten de zestien kreeg SES een vrije trap te nemen. Voordat deze genomen kon worden kreeg Gijs Wijdeven 2x geel te verwerken en kon hij vertrekken. Tot overmaat van ramp werd er in de muur hands gemaakt, waardoor SES van elf meter aan kon leggen. Melvin van den Elzen maakte geen fout en bracht de 1-1 op de borden.

In het restant moest Juliana loeren op de counter en was het opnieuw Lars Kerkhof die met enkele prima reddingen Juliana in de wedstrijd hield. Vlak voor tijd kreeg Camiel van Geenen nog een uitstekende kans. Uit een corner kon hij geheel vrijstaand een kopbal net niet genoeg richting geven waardoor deze over de lat verdween.