De wedstrijd stond laat op het programma, om 18.45u klonk het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd.

Klick ‘15 begon sterk aan de wedstrijd. Verdedigend was het onder controle en er werd fel gespeeld. Duels werden gewonnen en de kansen gingen er goed in. BMC kwam terug tot 4-4 maar daarna kon Klick ‘15 de voorsprong behouden.
Met 4-6 klonk het rustsignaal. Na rust werd voorgenomen de felheid te behouden en Klick ‘15 opende de score. BMC wisselde in verdedigingsstrategie en daar had Klick ‘15 wat moeite mee en daardoor stagneerde even de score. Er werden wat wissels toegepast en hierdoor kon Klick ‘15 de wedstrijd eindigen met een aantal mooie combinaties en doelpunten. Na een paar wedstrijden waarbij goed gespeeld is en helaas de punten niet voor Klick ‘15 waren, kon vandaag de winst zeer terecht meer naar huis! Eindstand 7-13
Voor Klick ‘15 scoorden: Rian Derks 5x, Mieke Selten 3x, Irma de Kleijne 2x, Channe Janssen, Imke Bens en Dymphe van den Berg 1x

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Klick ’15 2 nam het deze week op tegen Altior. Met een nieuwe opstelling om een nieuwe samenstelling uit te proberen. Britte scoorde voor Klick ‘15 het eerste doelpunt waardoor het 2-1 stond. Bij beide teams werd weinig gescoord. De eerste helft had Altior helaas meer geluk en gingen we de rust in met een stand van 5-1. Na de rust waren er 2 snelle doelpunten van Sanne en Inge waardoor het 5-3 werd. Hierna is Altior uitgelopen naar een stand van 10-3. Toen kreeg Klick een vrije worp die goed werd benut door Floor. Vervolgens scoorde Kim nog een mooi afstandschot. In de laatste minuten kreeg Klick ’15 ook nog 2 strafworpen die Sanne heeft gescoord. De eindstand werd 14-7.