Op zondag 17 maart reisde het damesteam van MHV af naar Naaldwijk voor de wedstrijd tegen WPK/Westlandia DS2. Vorig weekend werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Toch leek er voldoende focus te zijn, om er ook deze week weer tegenaan te gaan.

MHV begon sterk, door twee goede goals van Evi Bens. Daarna werd het spel van de Millse formatie rommelig. Daardoor groeide Westlandia in de wedstrijd. MHV kreeg de bal niet onder controle, met veel balverlies tot gevolg. Ook had MHV moeite met de sterke en offensieve dekking van Westlandia. Met uitzondering van de voorsprong in de eerste minuten keek MHV de gehele eerste helft tegen een achterstand aan. De kleedkamer werd opgezocht met 12-9 op het scorebord.

In de tweede helft kon het tij niet worden gekeerd. Als team bleef MHV ondermaats presteren, ondanks verwoede pogingen van de speelsters en de coaches om het het spel in aanvallend en verdedigend opzicht te verbeteren. De wil was er, er werd geknokt, maar geen enkele speelster haalde haar gebruikelijke niveau. Zo liep Westlandia gemakkelijk uit via 19-11 en 23-13 naar de eindstand van 27-15.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. MHV speelt dan om 19.45 uur in de Looierij tegen HMC uit Raamsdonkveer. Aansluitend kunnen de HS1 van MHV het kampioenschap binnenhalen tegen laagvlieger Acritas. Die wedstrijd start om 21.00 uur. Beide teams hopen op volle tribunes, om het succesvolle seizoen gezamenlijk af te kunnen sluiten.