Dinsdag 26 maart 2019 stond de wedstrijd tegen TCB 6 op het programma. De directe concurrent voor het kampioenschap. De heenwedstrijd in Beugen werd nog met 7-3 gewonnen door TCB. Mitac 1 had dus nog wat goed te maken.

De plannen waren goed, maar nadat ieder zijn 1e partij had verloren en ook de dubbel een prooi werd voor TCB keek Mitac dus al tegen een 0-4 achterstand aan. Vervolgens was het de beurt aan Rudolf Maas. In 4 sets was hij zijn tegenstander de baas. Dat goede voorbeeld werd gevolgd door Ad van Houtum en Jeroen Engels die ook volgende partij wisten te winnen. Dat bracht de stand op 3-4. Nog 3 partijen te gaan. Eerst was het Rudolf en daarna Jeroen die de lijn doortrokken in het voordeel van Mitac en zo kwamen de Millse mannen plots met 5-4 voor.
In de laatste partij had Ad helaas onvoldoende grip op het spel van zijn tegenstander waardoor de eindstand van 5-5 de boeken in gaat.
Hierdoor blijft Mitac op kampioenskoers met 3 punten voorsprong op TCB.

Mitac 4 houdt concurrent ONI 11 achter zich

Gradje van Eeuwijk mocht het spits afgebeten en verloor de pot met 3 -0. Hierna was het de beurt aan Herman van Kuppevelt en Leon Claessens met een mooie overwinning en daarna mocht Mitac aan de dubbel wisten deze ook in winst om te zetten. Na de dubbel had Herman zijn punten binnen. Leon wist uiteindelijk twee partijen te winnen en Gradje hard gevochten maar helaas hij wist de nul punten te houden... de puntjes blijven in Mill einduitslag Mitac - ONI 11 6-4.