Het 1ste Damesteam behaalde een simpele 4-0 zege tegen het onderaan de ranglijst bungelende MVC uit Maashees. Een wedstrijd die, gezien de setstanden helemaal geen wedstrijd was.

15-25/12-25/11-25/12-25. Vollan DS1, dat als 3de staat genoteerd, was het ook wel aan zichzelf verplicht om hier gewoon de volle 5 punten mee naar huis te nemen. Door dit resultaat bestaat er nog een reële, weliswaar kleine kans, dat er nog om promotie gespeeld mag gaan worden maar dan moeten de sterren wel heel gunstig gaan staan en zal concurrent Olsredlem, lees Melderslo, volgende week met 4-0 onderuit moeten gaan tegen Skunk en zal Vollan zelf de volle 5 punten moeten behalen volgende week.

Vollan DS 2 leed een, zoals verwacht, een afgetekende 4-0 nederlaag tegen Somas Activia (Wanroij). Voor dit team staat er echter niets meer op het spel. Dit wil overigens niet zeggen dat zij de wedstrijden maar laten lopen. Zij proberen er toch elke wedstrijd weer opnieuw het maximale rendement uit te halen en dit is op zich al een compliment waard.

Ook Vollan MB 1 ging kansloos met 4-0 onderuit tegen Detac uit Zeeland. Tegenstander was gewoon een maatje te groot. Vollan MC2, reeds kampioen, is eigenlijk aan de stand verplicht om het seizoen ook als een waardig kampioen af te sluiten. Tot dusver slagen zij hier cum laude voor. Tegen Ledub, lees Budel, werd een prima 3-1 zege behaald. Helaas werd de laatste set met 30-28 verloren maar eerlijk gezegd, de talentvolle ploeg uit Budel verdiende ook wel een puntje.

Vollan MC1 deed het tegenovergestelde. Zij leden een 3-1 nederlaag tegen VC Volt uit Cuijk Beers Grave. Ook voor het team van coaches Monique en Chanty stond er niets meer op het spel en met het behalen van een 3de plaats op de ranglijst (Tot nu toe) kunnen zij terugkijken op een redelijk seizoen in de 1ste klasse van de C - Poule.

Volgende week staan de laatste wedstrijden van het seizoen op het programma, waarbij tevens de kampioenen, Vollan MC2, Vollan N6.2 en Vollan N4.1 gehuldigd zullen worden. Vollan rekent op een grote opkomst bij deze happening, welke voor 16.00 uur gepland staat. Deze huldiging zal gevolgd worden door een feestavond waarmee het seizoen 2018-2019 zal worden afgesloten.