Daar het bovenin de vierde klasse zeer spannend is om wie er kampioen zal gaan worden moet Mitac 2 heel hard werken om degradatie naar de vijfde klasse te voorkomen en is ieder punt hard nodig om zich te handhaven.

Deze week krijgt Mitac de nieuwe nummer 1 Getavé 2 uit Gendt op bezoek. Uit verloren de Millse mannen met 6-4.

Leo van Alphen mocht deze week aftrappen begon voortvarend door snel weg te lopen naar een 2-0 voorsprong. Helaas wist hij de laatste nodige game niet binnen te slepen en verloor uiteindelijk met 2-3 wat betekend dat de tussenstand 0-1 werd.

In de tweede partij was het aan Erik van Kessel om gelijk proberen te komen. Maar helaas Erik moest zijn meerdere erkennen.

Arjan Jilesen wist in zijn eerste enkel partij de stand terug te brengen naar 1-2 door zijn tegenstander met 3-0 in games te verslaan.

De dubbel was een spannende partij die in 4 sets in Mills voordeel werd beslist waardoor de stand weer gelijk is getrokken. Hierna zat het de Mitac wederom niet mee en verloor de meeste partijen erg nipt. Uiteindelijk wist Mitac niet meer dan 3 punten in Mill te houden (einduitslag 3-7 in het voordeel van Getavé).

Met nog een competitiewedstrijd te gaan moet Mitac hopen dat ze de laatste partij tegen Hutaf nog genoeg punten bij elkaar kunnen spelen voor handhaving in de vierde klasse.