Nog maar een paar weken geleden eindigde de wedstrijd in Mill tegen Milsbeek in 0-0. Dit keer kwamen beide ploegen wel tot scoren. Afgelopen donderdag verloor Juliana de inhaalwedstrijd thuis tegen Achates met 1-5, Koen de Klein was daarbij pupil van de week.

Gezien de ranglijst kunnen beide ploegen vrij uit spelen, en dat kwam de wedstrijd zeer ten goede. Beide ploegen speelden fris en aanvallend en dit leidde in de 10e minuut tot het eerste doelpunt. Vanaf rechts kon de bal vrij de zestien van Juliana ingespeeld worden, waar Bas Broekman met een lage schuiver in de hoek de 1-0 scoorde. Juliana was hierdoor allerminst aangeslagen, maar het duurde wel tot de 30e minuut voor de Millse ploeg langszij kwam. In eerste instantie stuitte Justin Jacops nog op de Milsbeekse doelman, de rebound werd echter buiten bereik van de doelman door Camiel van Geenen in de lange hoek geschoven. Een kleine tien minuten later kwam Juliana op voorsprong. Een iets te hoge voorzet kon nog prima op doel gekopt worden, de doelman kon deze in eerste instantie maar net met de voet pareren. Vervolgens was Vince van Reijmersdal er als de kippen bij om de bal via de doelman binnen te werken.

In de tweede helft ging Milsbeek in de defensie 1 op 1 spelen. Dit leverde vooral veel Millse kansen op, maar ondanks dat Juliana een aantal keer oog in oog kwam met de keeper leverde dit geen doelpunten op. Milsbeek leek een kleine 10 minuten voor tijd beloond te worden voor de strategie toen de scheidsrechter d ebal op de stip legde. Derk Smittenberg verzilverde dit buitenkansje. Vlak voor tijd werd Andy Veld echter matchwinnaar. Op links werd Justin Jacops maar weer eens diepgestuurd, deze sprintte zijn tegenstander eruit en legde de bal perfect bij de 2e paal. De mee opgekomen Andy Veld kon daar de bal binnenwerken voor een 2-3 overwinning van Juliana.