Dankzij de deelname van de dames van de zaterdagcompetitie was het weer ’n ouderwets gezellig treffen. Dat daarbij de coryfeeën van m.n. de heren recreanten herhaaldelijk afgetroefd werden door de dames was des te kostelijker.

De dames misten onlangs de kans om via promotiedegradatiewedstrijden ’n klasse hoger te gaan spelen. Des te meer lieten ze menig lid van Apollo zien wat voor klasse ze wel in huis hadden. Zowel tactisch als technisch lieten ze meermalen staaltjes van hun kunnen zien. En dat stemde menig recreant tot bescheidenheid.

Overigens wordt dit toernooi niet zozeer gehouden om elkaar af te troeven, maar om elkaar in (gemixt) teamverband te ondersteunen. Elkaars kwaliteiten leren kennen en waarderen is wel het hoofddoel. Tevens ging er van de dames 1 ’n stimulerende kracht uit om net dat beetje meer te geven om de overwinning in de wacht te slepen. Want... onderlinge rivaliteit was er natuurlijk wel. Zeker als spelers uit ’n zelfde team tegen elkaar moesten spelen.

Ook waren er enkele nieuwkomers van de partij. Middels deelname konden ze aan het spelletje volleybal proeven. Hier en daar werd enkele ervaring bij hen bespeurd. Geen wonder dat ze als aanvulling meer dan welkom zijn bij Apollo. I.v.m. het naderende einde van de voetbalcompetitie kregen de teams namen van eredivisieclubs. Mocht er ’n voorspellende waarde aan ontleend worden, dan wordt P.S.V. alsnog kampioen.

De uitslag was als volgt:
1. P.S.V. 2. Ajax 3. Vitesse 4. A.Z. 5. Feyenoord 6. F.C. Utrecht 7. Willems 2 8. Heracles
Middels spannende wedstrijden en ’n tomeloze inzet kwam deze uitslag tot stand.

De komende weken zijn er nog diverse gelegenheden om elkaars krachten te meten. Het seizoen loopt dan wel op zijn einde, maar V.V. Apollo Mill houdt haar leden actief.

Op vrijdag 23 mei staat het Buitentoernooi in het Millse landschapspark op de rol. Fijn even ballen in de buitenlucht met mensen die even hun zinnen willen verzetten in de voege avonduren. Opgeven kan bij leden van de toernooicommissie, die de aanmeldingen doorgeven aan Harrie Vloet. Rechtstreeks aanmelden kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op 8 juni staat het Beachtoernooi bij De Kuulen te Langenboom op het programma. (vergunning aangevraagd) Leden van Apollo, aangevuld door familieleden, vrienden en bekenden kunnen zich hiervoor inschrijven. Op ’n zonnige dag spelen in het woele zand met ’n heerlijk campinggevoel is weer ’n uitdaging op zich. Opgeven kan bij de toernooicommissieleden. Graag tijdig aanmelden i.v.m. een eventueel te houden barbecue.

Tevens wordt er in de volleyballuwe tijd gespeeld ‘bij ’t huus’ van de fam. Thoonen en later bij de fam. Beelen. Je ziet bij Apollo zit je niet gauw zonder volleybaluitdagingen met vaak ’n gezellige nazit. Ben daarom van de partij en meld je aan.