SES, dat vorig week al het kampioenschap verspeelde, verloor opnieuw. Het werd vanmiddag op het sportpark van Milsbeek 5-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Na 2 minuten was het al raak. Een aanval vanaf de rechterkant werd door Milsbeek buitenspeler Pepe vd Hoeve binnen gelopen. SES herpakte zich goed met een aantal kansen, maar na een kwartier spelen was het Milsbeek met de 2-0. SES verdediger Jari Lukassen ging onder de bal door en Daniel Janssen gaat 1 op 1 en faalde niet. Het blijft slordig maar SES creëerde wel kansen. Ook Milsbeek kreeg een enorme kans. Twee aanvallers van Milsbeek gingen 1 op 1 met SES- doelman Jon de Klein, maar de keeper van SES bleef goed op de been. Bij SES waren er kansen voor Melvin van den Elzen die 1 op 1 ging maar de bal te ver voor zich uit speelde en Jasper Nooijen die bij de tweede paal een bal vol op de slof nam. Deze poging belandde jammer genoeg op de paal. Op slag van rust zorgde een te zachte terugspeelbal van Steef Hendriks voor de 3-0. Milsbeek zat hier goed tussen, speelde het goed uit en Daniel Janssen kon voor een leeg doel zijn tweede binnen schieten.

De tweede helft begon niet veel beter. Nog geen minuut na rust lag de 4-0 er alweer in. Een rebound belandde wederom in de voeten van Daniel Janssen, en die bleef rustig: 4-0. Vijf minuten later zorgde Jelle Beumeler voor de 5-0. Een diepe bal door het centrum van de SES defensie zette hem 1 op 1 met de sluitpost van SES en hij faalde niet in de afronding. Na de 5-0 was de wedstrijd totaal gespeeld. Milsbeek ging niet meer vol gas naar voren en SES had niet meer de hoop in een resultaat. Zo werd de wedstrijd rustig uitgespeeld zonder al teveel spektakel. Hier en daar een kansje voor beide ploegen maar hier bleef het bij.

Milsbeek - SES 5-0
2. Pepe vd Hoeve 1-0
15. Daniel Janssen 2-0
42. Daniel Janssen 3-0
46. Daniel Janssen 4-0
51. Jelle Beumeler 5-0