Met nog 3 wedstrijden te gaan mocht Juliana zondag 12 mei op bezoek bij SIOL in Katwijk. Juliana heeft nog een kans op de derde periode, om dit in eigen hand te houden moet er gewonnen worden.

In de reguliere competitie heeft SIOL één puntje voorsprong op Juliana, en de heenwedstrijd was geëindigd in 1-1. Beide ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd. In de eerste helft was dit ook duidelijk te merken. Juliana was de iets betere ploeg en had iets meer dadendrang dan SIOL, maar echt grote kansen vielen er niet te noteren. Uiteindelijk kon Juliana in de 39e minuut toch het lichte overwicht uit buiten. Een aanval over links strandde in eerste instantie nog in de SIOL defensie, de afgeslagen bal viel echter voor de voeten van Justin Jacops. Deze kon met een geplaatste bal in de verre hoek de keeper verschalken en de 0-1 aantekenen.

In de tweede helft liet SIOL merken zich niet zomaar gewonnen te geven, en ging wat aanvallender spelen. In de 50e minuut leverde dit al resultaat op toen SIOL vanaf links een vrije trap mocht nemen. Deze werd bij de tweede paal binnen gekopt door de inlopende Djavano Amunupunnjo. SIOL bleef hierna aandringen zonder echt gevaarlijk te worden. Typerend was dan ook dat SIOL op 2-1 kwam doordat een bal die een beetje buiten de 16 bleef hangen voor de voeten kwam van Basim Sayeb. Hij zette SIOL met een droge knal op een 2-1 voorsprong. Juliana wilde niet verliezen en richtte zich hierna weer op en kreeg ook weer een overwicht. In de 89e minuut viel de verdiende gelijkmaker. Stan Peters leverde een messcherpe voorzet af, die door Berry van Krijl feilloos werd ingekopt voor de 2-2. Hierna ging Juliana ook nog op zoek naar de winnende treffer maar die viel niet meer.