Het was weer een volle zaal op donderdag 16 mei in de Wester in Mill. De finale ging tussen Ons Genoegen uit Gassel en Nooit Volleerd uit Wanroij.

Klokslag 13.30 uur gingen de ballen rollen. De nummers 3 en 4 van elk team begonnen aan hun partijen op 2 biljarts tegelijk!

Henk v/d Burgt versloeg Herman Linders met 10 - 6 en er was meteen al een voordeel voor Nooit Volleerd.

Koos Schuurmans redde het niet tegen Jo Thijssen, het werd 8 - 10 voor Jo.

Het verschil werd weer gehalveerd. De mannen die het tweede op de lijst staan, konden aan hun partij beginnen met die wetenschap. Jan Linders en Jorris Remmers maakten er een mooie partij van en Jorris won uiteindelijk met 10 - 8 van Jan.

De kopmannen Gerard Kersten en Paul Koks begonnen aan hun partij met de wetenschap dat Nooit Volleerd 4 punten voorsprong heeft.

Paul nam een grote voorsprong met een serie van 28 en Gerard worstelde.

Paul viel een beetje stil en Gerard knokte zich terug in de partij en maakte in de gelijk makende beurt de benodigde 4 caramboles voor een gelijk spel: 10 - 10 en bleven de 4 punten voorsprong voor Nooit Volleerd op het bord staan.

Onder een luid applaus werden de bekers in ontvangst genomen.

Inschrijven voor het volgende seizoen kan nog tot 1 juni bij Frans Maas tel. 06-51390395 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..