Op 26 mei stond de laatste uitwedstrijd van dit seizoen op het programma. Dit keer tegen Oranje-Wit. Het beloofde een felle pot te worden waarin Klick ’15 elk duel voor de volle 100 procent aan zouden moeten gaan.

Oranje-Wit is een team dat zich niet zomaar gewonnen geeft. Met die instelling begonnen de dames fel aan de wedstrijd. Twee afstandsschoten zorgden meteen voor een 0-2 voorsprong aan de kant van Klick ‘15. Een fase volgde waarin Oranje-Wit het initiatief nam. De scheids liet veel toe en daar werd door beide kanten goed gebruik van gemaakt. Rust: 5-3. Voor de dames van Klick ‘15 was de wedstrijd zeker nog niet gespeeld en dat lieten ze vanaf minuut 1 van de tweede helft duidelijk zien. Een heel goede fase zowel aanvallend als verdedigend zorgde ervoor dat de voorsprong dit keer door Klick ’15 werd gepakt: 5-7. Het tweede gedeelte van deze tweede helft was een spannende. De ploegen gingen gelijk op en wilden allebei de punten in huis houden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 10-10 gelijkspel. Klick ‘15 neemt een verdiend punt mee naar Wilbertoord. Volgende week de laatste thuiswedstrijd om 13.00 uur tegen VVO Klimroos.
Voor Klick scoorden: Kim Verbruggen 4x, Mieke Selten 3x, Irma de Kleijne 2x, Dymphe vd Berg 1x

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

De laatste wedstrijd van het seizoen is aangebroken voor Klick ’15 2. Dit keer mochten we het opnemen tegen SCMH, de nummer één in de poule. De wedstrijd begon goed voor de thuisploeg. In de eerste minuten krijgen zij een strafworp mee, een doorloopbal volgt en nog eens een strafworp. SCMH krijgt veel druk van Klick ‘15 in de aanval, toch lukt het SCMH om een wegtrek bal onder de korf te scoren. Hierna krijgt SCMH een vrije bal mee en scoort deze (3-2). Klick zet mooie aanvallen op en weet de rust te bewaren. Klick ’15 gaat uiteindelijk de rust in met een stand van 8-2.
Na de rust keert de wedstrijd om. Klick ‘15 kreeg meer moeite om vrij te komen in de aanval. SCMH daar in tegen maakt slimmer gebruik van het voorverdedigen en komt hierdoor meer tot score. Door verschillende afstandsschoten, een omdraaibal en een doorloop komt SCMH gevaarlijk dichtbij (8-7). Nu krijgt SCMH een vrije worp mee die ze scoren; 8-8. De spanning was volop aanwezig. De laatste minuut van de wedstrijd ging in en beide partijen werkten hard voor een winnend doelpunt. Uiteindelijk is het invalster Donja die een afstandsschot weet te score en hierna luid het eindsignaal; 10-9!