SES heeft in de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen nipt verloren van buurdorp Festilent. Door de 3-2 nederlaag gaan beide teams de nacompetitie in, aangezien SES DSV op doelsaldo voorblijft en zo doende de periodetitel van kampioen Hapse Boys krijgt.

SES begon aardig, en kreeg ook een aantal kleine kansjes. Het was echter Festilent dat het eerste toesloeg. Een rebound was doelman De Klein te machtig. Vlak voor rust viel dan toch de gelijkmaker. Een voorzet van Wout van Lanen werd niet op waarde in geschat door de Zeelandse keeper en glipte knullig door z'n handen.

Na rust kwam Festilent al snel weer op voorsprong. Een schot van links werd door Paul van Geffen zodanig van richting veranderd dat deze in de verre hoek zeilde. Met deze stand waren beide ploegen zeker van nacompetitie, echter wilde SES niet meewerken. Dit resulteerde dan ook in de 2-2. Een ziedend schot van Niek Nooijen in het dak van de goal was hier het resultaat van. Het laatste woord was dan toch aan Festilent. Een verkeerde uittrap van Jari Lukassen kwam in de voeten van spits Cuppen van Festilent, die 'm in de kruising joeg.

SES mag dan toch aan de nacompetitie deelnemen en neemt het aanstaande zondag op uit tegen MULO uit Helmond.