Arie Kuppen nam als algeheel winnaar de Ben Daverveld trofee in ontvangst. (Foto: Henk Kuppen)

Het jaarlijkse biljarttoernooi, georganiseerd door de SWOM, gehouden in Café-zalen Royal te Mill, is succesvol verlopen en heeft verrassende winnaars opgeleverd. Het toernooi werd op 29 mei geopend door burgemeester Walraven met een geslaagde openingsstoot.

Speelsterkte

De 53 deelnemers, waaronder twee dames, zijn op basis van speelsterkte ingedeeld in vijf klassen en hebben elk drie wedstrijden hadden gespeeld. Op de vijf beschikbare tafels zijn in totaal 80 wedstrijden gespeeld, allemaal met hulp van een arbiter en een schrijver. De opdracht voor de spelers was om in hun drie wedstrijden zoveel mogelijk caramboles te maken. Uiteindelijk werden de gemaakte caramboles vergeleken met de te maken caramboles, berekend uit de resultaten van door elke speler eerder gespeelde wedstrijden. Na afloop van alle gespeelde wedstrijden is de uitslag en ranglijst opgemaakt.

De resultaten zijn:
Klasse A: 1. Jan Weemen - 2. Frans Hendriks - 3. Bert Hendriks
Klasse B: 1. Arie Kuppen - 2. Wim Linders - 3. Marius v. Bommel
Klasse C: 1. Wim Reijs - 2. Harry v.d. Linden - 3. Jan v.d. Linden
Klasse D: 1. Frans Maas - 2. Tiny v.d. Loop - 3. Tien v.d. Linden
Klasse E: 1. Henk d. Klein - 2. They Kuijpers - 3. Marius Willems

Prijzen

Rob Vloet heeft als voorzitter van de SWOM de organisatie, Ineke en Broer v. Thiel en allen die meegewerkt hebben aan dit evenement bedankt en tot slot de prijzen uitgereikt door de winnaars van elke klasse een wisselbeker te overhandigen. Arie Kuppen mocht als algeheel winnaar de Ben Daverveld trofee in ontvangst nemen.