Het volleyfuntoernooi, wat gepland staat voor zaterdag 29 juni op het terrein van Cafe d’n Bens, wordt noodgedwongen verplaatst naar het terrein van voetbalvereniging SES aan de Dennendijk.

Na goed overleg en met wederzijds begrip en respect voor elkaars standpunten hebben Vollan ’65 en John en Henrietta Bens hiertoe besloten. Mede veroorzaakt door de recente ontwikkelingen in Langenboom acht de organisatie het niet verantwoord om op het terrein in de huidige staat op een verantwoorde manier een volleybaltoernooi te organiseren. De tijd is tekort en de kosten zijn voor beide partijen dermate hoog dat het niet loont om hier nog verbetering in aan te brengen.

Uiteraard lag het in de bedoeling om het evenement op dit terrein te organiseren maar helaas. Godzijdank worden wij door voetbalvereniging SES vooruitgeholpen en worden wij in de gelegenheid gesteld om het evenement op het voetbalterrein aan de Dennendijk te organiseren.

Zoals het op een sportterrein ook hoort, zijn alle randvoorwaarden hier optimaal. Velden zijn uitstekend, kleedlokalen zijn aanwezig en tevens is de Horeca-voorziening, niet te missen tijdens een dergelijk evenement, ook optimaal.

Wij willen nogmaals benadrukken dat deze beslissing in goed overleg is genomen en dat beide partijen elkaar niets verwijten over de ontstane situatie. In alle jaren dat Vollan ’65 bestaat hebben wij van alle generaties van Fam. Bens alle steun gekregen om evenementen te organiseren om zodoende de clubkas op peil te brengen en te houden. Vollan ’65 is D’n Bens dan ook zeer dankbaar voor alle mogelijkheden die wij hebben gekregen en zonder deze steun zouden wij als Vollan ’65 niet de vereniging zijn die we mede hierdoor zijn geworden. Helaas zal er na verloop van tijd, afhankelijk van de ontwikkelingen, een einde komen aan deze samenwerking.

Hopelijk weerhoudt het de deelnemers er niet van om zich, ondanks deze wijziging, in te schrijven voor dit toernooi wat gehouden wordt op zaterdag 29 juni.

Inschrijven kan nog maar maximaal aantal teams is 40 en vol is vol. E-mail adres voor inschrijving is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten € 30,-.

Bij een dubbele inschrijving, dus en voor het gezelligheidstoernooi van SES en voor het volleyfuntoernooi, kan elk team € 10,- korting tegemoet zien op het totaalbedrag van de inschrijvingskosten voor beide evenementen.