Met een 0-4 overwinning op de meisjes van MHC Oss mag de MB1 van Hockeyclub Mill zich officieel kampioen noemen. Eerder dit seizoen werden ze ook al herfstkampioen.

Afgelopen zaterdag 15 juni speelden de meiden hun laatste wedstrijd van dit seizoen. De eerste helft speelden beide ploegen aanvallend, maar het was Mill die de eerste 3 goals wist te maken. Met een 0-3 tussenstand gingen de ploegen de rust in. Na de rust wist Mill nogmaals te scoren en met een eindstand van 0-4 haalden de meiden het kampioenschap binnen. De (alcoholvrije) champagne vloeide rijkelijk en de meiden deelden hun blijdschap met elkaar.

Na de wedstrijd werden zij onderweg naar huis door hun sponsor Verweijen ICT getrakteerd op een lekker ijsje. Bij aankomst in Mill stond de “platte kar” al klaar en werd er luid toeterend door Mill en St. Hubert gereden. De avond werd afgesloten met een heerlijke barbecue. De meisjes van dit B1 team spelen nu 1 jaar samen en hebben een fantastische groei doorgemaakt. Ze zijn hun coaches/trainers Hans Rutten en Karsten Tielemans dan ook erg dankbaar.

De MB1 wil ook graag de MA1 feliciteren, want zij zijn dezelfde dag kampioen geworden.