Foto: KNVB Media

Voor iedereen die dacht dat de zomerstop van Juliana Mill nu toch echt bijna voor de deur stond, we mogen nog een állerlaatste keer een balletje trappen voor het daadwerkelijk zover is.

Op zaterdag 29 juni verruilen we onze vertrouwde grasmat voor de harde ondergrond van de Oranjeboomstraat, want RKSV Juliana 100 jaar organiseert zaterdag 29 juni vanaf 16.00 uur in samenwerking met Goei Leven Beleven en Ontdek Mill een straatvoetbaltoernooi in het centrum van Mill.

Deelname is op basis van inschrijving. Zorg ervoor dat je je snel opgeeft als je verzekerd wilt zijn van een plekje, want de aanmeldingen stromen binnen.

Om deel te kunnen nemen is het niet verplicht om lid te zijn van Juliana of een andere voetbalvereniging in de omgeving, iedereen (5-12 jaar) mag zich opgeven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast het straatvoetbaltoernooi in de Oranjeboomstraat vinden op initiatief van Ontdek Mill in het centrum nog tal van andere festiviteiten plaats, dus reden genoeg om je hele familie mee op sleeptouw te nemen. Voor het volledige programma zie: www.eengoeilevenbeleven.nl.