Na een 7-3 overwinning in de eerste wedstrijd tegen HUTAF9 kreeg Mitac 1 deze week MOVC2 op bezoek voor hun tweede wedstrijd.

De Millse basis opstelling bestond uit Jeroen Engels, Ad van Houtum en invaller Arjan Jilesen.

Jeroen opende de strijd tegen Hilbrandt van der Meer en kon de eerste partij afsluiten met een 1-0 voorsprong. Als tweede ging de wedstrijd tussen Arjan en Wim Zwetsloot. Deze wedstrijd werd beslist in het voordeel van MOVC. De derde partij was voor Ad tegen Richard Meijer. Deze wedstrijd werd beslist in het voordeel van Mitac.

Het dubbel, gespeeld door Ad en Jeroen en werd in drie games met overmacht gewonnen door de mannen uit Mill. Tussenstand 3-1. Hierna volgden er een aantal wedstrijden waarbij de tussenstand meerdere keren werd beslist in het voordeel Mitac.

Het resultaat van de avond was een 7-3 overwinning voor de mannen uit Mill. Jeroen en Ad wisten beide drie keer te scoren. Voor Arjan begon het seizoen wat moeizamer. Al met al een gezellige en sportieve avond.

Na dit resultaat staat Mitac1 met 14 punten op de eerste plaats in de tussenstand om het kampioenschap.

De volgende wedstrijd voor Mitac 1 is op 26 september tegen ONI 6 uit Wijchen

Mitac 3 kan goede start niet doortrekken

Dinsdag 10 september stond voor Mitac 3 de wedstrijd tegen Tik Hard op het programma.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Mitac 3 met 0-3 achter. De dubbel werd gewonnen door Mitac 3 wat de stand op 1-3 bracht. Mitac 3 kwam niet aan het spel te pas tegen een goed spelend Tik Hard. Deze liepen dan ook snel uit naar 1-7.

Het was Ben van Vorst die iets terug kon doen en bracht de stand op 2-7. De laatste wedstrijd ging verloren wat 2-8 als eindstand bracht. Mitac 3 had geen schijn van kans tegen Tik Hard en zal zich moeten gaan herstellen in de volgende wedstrijd.