Badmintonclub Mill is in nieuwe shirts gestoken. Van Lanen elektro-installatiebedrijf, al een kleine tien jaar sponsor van de vereniging, zorgde voor de nieuwe tenues. Daardoor kan deze maand in het ‘nieuwe blauw’ van Van Lanen begonnen worden aan de competitie.

Grondlegger Frans van Lanen van het Millse elektro-installatiebedrijf, zelf al een kwart eeuw een fanatieke badmintonner, stelde ruim negen jaar geleden voor het eerst shirts beschikbaar voor de Dorpencompetitie. Dat is een recreatieve badmintoncompetitie tussen elf verschillende verenigingen uit de regio.

De nieuwe shirts konden maandag 9 september voor het eerst worden gebruikt door de leden van BC Mill. Directeur Lamfred van Lanen zorgde voor de officiële overhandiging. Na een dankwoord van BC Mill-voorzitter Johnny Brock zei Lamfred van Lanen te hopen dat de nieuwe uitstraling tot goede resultaten mag leiden. “Zodat ik aan het eind van het seizoen een kampioensfoto in ontvangst kan nemen. Voor in de bedrijfskantine.”

Naar de winterzon

Het Millse allround installatiebedrijf is in de wijde regio bekend om zijn projecten, met specialisatie in advisering, aanleg en onderhoud. Daarnaast is Lamfred van Lanen eigenaar van Vista Bella bungalows op Gran Canaria. Het hele jaar door zijn er twee- en vierpersoons bungalows te huur. Dus ook om de winterkou van ons kikkerlandje te ontvluchten! Kijk op: www.vistabellabungalows.eu.

Intussen kan de 65-plus-afdeling van BC Mill nog nieuwe leden gebruiken. Zij spelen elke donderdagochtend tussen 9.30 en 11.00 uur in de Millse sporthal. Geïnteresseerden mogen daar gerust eens een kijkje nemen.