Op zondag 29 september traden de dames van Klick ’15 1 aan tegen bekende tegenstander DAW Schaijk. Vol goede moed gingen de dames de wedstrijd in.

DAW staat bekend om haar fysieke spel. Een belangrijke opdracht voor de aanval van Klick ’15 1 was om rust in het spel te houden en de kansen beter te benutten dan in de voorgaande wedstrijden. De eerste fase van de wedstrijd liep gelijk op. Siebers/Klick ’15 1 opende de score, maar daar had DAW Schaijk meteen antwoord op. Even wisten de dames nog de voorsprong te pakken: 3-2. Vanaf dat moment kwam er slordigheid in het spel van de dames van Klick ’15 1. De tegenstander wist de ballijnen goed te verdedigen waardoor ze Klick ’15 1 uit hun spel wisten te halen. Door middel van een aantal afstandsschoten en doorloopballen pakten zij de voorsprong. Ruststand 4-7. In de rust werden de meiden weer even op scherp gezet. Alles leek nog mogelijk, maar er moest initiatief genomen worden. Helaas was het DAW Schaijk die na de rust vrij snel de korf wist te vinden. Vanaf dat moment trok Klick ’15 1 de wedstrijd naar zich toe. De verdediging stond als een huis en DAW Schaijk ging daardoor slordigheidsfoutjes maken. Vier afstandsschoten aan de kant van Klick ’15 1 zorgden ervoor dat het gelijkspel werd: 8-8. Met nog een kleine tien minuten op de klok wisten de dames dat ze alles moesten geven. Even kwam DAW weer met een antwoord, maar Klick ’15 1 gaf zich niet gewonnen en wist weer terug te komen. Helaas lukte het de aanval in de slotfase niet meer om de korf te vinden. Siebers/Klick ’15 1 heeft zich in de tweede helft terug in de wedstrijd gevochten en houdt een verdiend puntje in huis. Eindstand: 9-9.
Voor Klick ’15 1 scoorden: Dymphe van den Berg 4x, Sanne Bens 3x, Irma de Kleijne en Marja Derks 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

De wedstrijd begon onwijs fel. Dames van de midweek en van Klick’15 1 hebben Klick’15 2 geholpen om deze wedstrijd zo goed mogelijk te spelen. Beide teams zette goede aanvallen op en hadden mooie kansen. Het spel liep gelijk op. Klick’15 2 was elkaar aan het zoeken in de eerste helft. Hoe langer de wedstrijd duurde, hoe beter de dames elkaar in het veld zagen. Hierdoor konden ze met meer rust de aanvallen afmaken. Ruststand: 4-4. Nadat SVOC’01 2 na de rust scoort met een afstandsschot loopt de spanning op. Klick’15 2 kon zich deze wedstrijd beter vinden als team. De aanvallen duurde langer doordat de dames de afvang goed verzorgden. Hierdoor hadden de dames van Klick’15 2 mooie kansen. Klick’15 2 bleef hun mannetje staan en de doelpunten bleven maar komen. Goede afstandsschoten en mooie korte kansen. Klick’15 2 houdt de eerste twee punten dit keer thuis. Eindstand: 10-5.