Vanaf minuut een was de thuisploeg de betere ploeg. Het was Camiel van Geene die de ban brak.

Na goed doorgaan en een mooie pass van Job van der Straaten kon hij de bal simpel binnen schuiven: 1-0. Hierna waren er nog kleine kansjes van de thuisploeg maar goals kwamen er niet. Totdat Sjors Janssen diep werd gestuurd, de bal.voorbij de keeper speelde en wederom het lege goal vond. Deze, 2-0, stand werd de rust mee ingenomen.

Na de rust startten de blauw-zwarten fel. Er was direct een kans na een mooie een-twee tussen Job en Camiel. Echter schoot de laatstgenoemde op de paal. Toch kwam de 3-0 er. Na een verre ingooi kwam de bal bij Siem Lubach terecht Hij twijfelde niet en bekroonde zijn sterke wedstrijd met een doelpunt. Het toetje was voor Camiel. Hij mocht de 4-0 maken na een goede actie van Job.

Zo eindigt de eerste thuiswedstrijd in een overwinning. Waarin verdedigend slechts anderhalve kans werd weggeven. Volgende week krijgt DWSH'18 bezoek van HRC'27. Zij versloegen VCA met 4-1!