Handbalvereniging MHV ’81 heeft op zaterdag 28 september, rondom de eerste wedstrijd MHV ’81 Dames 1 in de Landelijke Tweede Divisie, haar jaarlijkse teampresentatie georganiseerd.

Alle teams presenteerden zich in sporthal “de Looierij” aan sponsoren, vrijwilligers en verder iedereen die MHV ‘81 een warm hart toedraagt.

Door Edwin van Schipstal werden alle teams een voor een naar het midden van de sporthal gevraagd. Wat een mooi fotomoment opleverde van teams, coaches en trainers die door de vele aan MHV ’81 verbonden shirtsponsors zijn aangekleed. Na deze presentatie werden alle teams met hun sponsoren op de foto gezet.

Tijdens en na de spannende wedstrijd MHV ’81 Dames 1 tegen de dames van United Breda, die eindigde in winst van 30 -15, bleef het nog lang onrustig in de kantine van sporthal “de Looierij”.

Handbalvereniging MHV ’81 wil langs deze weg alle sponsoren bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging. Want zonder u steun, zouden wij niet de vereniging zijn, die we nu zijn. Bedankt!

Verder dank aan iedereen die zich op zijn of haar manier volledig belangeloos inzet voor onze vereniging.

Foto’s van deze geslaagde avond zijn te zien via Google foto’s.

Op de site van MHV ’81, www.mhv81.nl, vind u verder alle mogelijke informatie over handbalvereniging MHV ’81.