Op zondag 6 oktober mochten de dames van Siebers/Klick ‘15 1 vertrekken naar Luyksgestel voor de wedstrijd tegen de Stormvogels.

In de voorbereiding heeft Klick ‘15 zich gefocust op het schieten onder druk. De dames kenden Stormvogels namelijk uit eerdere wedstrijden waar de aanval van Klick ‘15 1 veel druk kreeg. De eerste fase van de wedstrijd is de belangrijkste. Ondanks dat was afgesproken om gefocust te starten, liet Klick ‘15 1 zich overrompelen. Stormvogels wist uit te lopen tot een 6-1 voorsprong. Er werden veel slordigheidsfouten gemaakt in de aanval en ook in het uitbrengen van de ballen. De dames werden op scherp gezet en de verdediging schakelde over naar achter verdedigen. Die overschakeling zorgde er even voor dat de Stormvogels de korf niet meer wisten te vinden. Door middel van een afstandsschot en een wegtrekbal verkleinde Klick ‘15 1 het gat. Vlak voor rust was het toch weer de tegenstander die een doelpunt wist te maken. Rust: 8-3. In de tweede helft verslechterde de weersomstandigheden en dus ook het veld. Helaas had dit ook invloed op het spel van Siebers/Klick ‘15 1. De dames wilden wel, maar het lukte niet. Ballen kwamen niet aan, gleden uit de handen waardoor de acties die ingezet werden niet goed afgemaakt konden worden. Ook het welbekende probleem van Siebers/Klick ‘15 1 dat de kansen niet voldoende worden benut, was helaas zichtbaar. Stormvogels leek minder last te hebben van de regen en vergrootte de voorsprong. Aan de wil van de dames van Klick ‘15 1 ontbrak het in ieder geval zeker niet. Eindstand: 17-5. Volgende week speelt Klick ‘15 1 om 13.00 u tegen VVO/Klimroos in Wilbertoord. Alle support is welkom!

Voor Klick ‘15 1 scoorden: Mieke Selten, Irma de Kleijne, Imke Bens, Dymphe vd Berg en Hilde v Dommelen 1x.