Pupil van de week Stijn van Leuken met SES verdediger Plom Bens.

In de stromende regen wist SES een punt te verdienen tegen DSV uit St. Anthonis. De bezoekers hadden namelijk het gros van het balbezit, SES bleek echter zeer effectief in de afronding. De thuisploeg werd slechts twee keer gevaarlijk, maar de gevierde man in het piepjonge team was Winand Schaap, die beide doelpunten op zijn naam schreef.

Er was al veel gebeurd, voordat de meeste supporters überhaupt hun plekje aan de lijn hadden ingenomen. Binnen 1 minuut was het al 0-1. Een corner voor DSV werd verrassend kort genomen, de voorzet kwam, Lars Veldpaus dook op voor zijn tegenstander en tikte binnen. SES bleek zeer veerkrachtig, want 2 minuten later was het raak aan de andere zijde. Keeper Rens van Tienen lobte nonchalant, waardoor spits Schaap de bal op kon pikken. Hij faalde niet, 1-1. In het volgende half uur was DSV de dominante partij. SES hield tegen en nagenoeg iedere voorwaartse bal resulteerde in snel balverlies.

In de tweede helft zette dit spelbeeld voort. DSV krijgt binnen 10 minuten de bal tegen de netten, maar dit gebeurde vanuit buitenspelpositie. Het doelpunt werd afgekeurd. Na een klein half uur was het dan wel echt raak. Buitenspel werd duidelijk opgeheven, waardoor drie spelers het zestienmetergebied kunnen betreden. De man in balbezit hield de eer aan zichzelf en schuift binnen. Luuk Ruhl zette DSV weer op voorsprong. 5 minuten later was daar uit het niets de gelijkmaker. Schaap pikte de steekbal op en behendig schoot hij de bal langs de uitkomende van Tienen op. 2-2. Nadat keeper Jon de Klein nog wat belangrijke reddingen had verricht, bleef 2-2 dan ook de eindstand.

SES - DSV 2-2 (1-1)
1. Lars Veldpaus 0-1, 3. Winand Schaap 1-1, 72. Luuk Ruhl 1-2, 78. Winand Schaap 2-2
Scheidsrechter: P. Peerenboom