Met de nodige moeite heeft DWSH ‘18 afgelopen zondagmiddag haar ongeslagen status weten te handhaven. In Sambeek werd het op het nippertje 2-2. Weliswaar zakte de ploeg naar de vierde plaats, maar het verschil met de top drie is maar één puntje.

En thuis (in Sint Hubert op sportpark Het Breexsel) wacht zondag Menos uit Landhorst, dat laag op de ranglijst staat. Op papier een overwinning voor DWSH ‘18, maar in de praktijk blijft Menos voor de combinatieclub uit Sint Hubert/Wilbertoord meestal een lastige opponent.

SES wist afgelopen zondag in extremis nog één puntje over te houden aan de wedstrijd tegen SCMH (1-1). Daarmee werd toch weer het nodige zelfvertrouwen vergroot door het jeugdige team, dat nog steeds niet compleet aan de start kan verschijnen. Zondag komt De Zwaluw op bezoek. De Oeffeltenaren maakten het Juliana moeilijk, maar gingen uiteindelijk toch nog met 1-3 onderuit tegen de Blauw-witten. Dus SES kan de borst wederom nat maken.

Juliana is in de winning mood en ondanks het lange uitblijven van doelpunten in Oeffelt lukt het de ploeg toch maar mooi om al vier duels zonder puntverlies te blijven. Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Milsbeek, dan maar drie punten achterloopt op de Millse formatie. Een topper van formaat derhalve.

U kunt de wedstrijden weer live via de LOM radio volgen vanaf 14.00 uur.