Na de dramatisch verlopen wedstrijden van SES (1-5 tegen De Zwaluw) en Juliana (1-4 tegen Milsbeek) zullen komende zondag de mouwen toch weer opgestroopt moeten worden.

SES reist af naar Wanroij, waar de nummer drie van de ranglijst, Constantia als grote favoriet aan de start verschijnt. Bij SES zal het achterin én voorin beter moeten anders zal het vizier dit seizoen veelal op de onderste regionen van de ranglijst gericht worden.

Juliana heeft haar koppositie weten te houden en moet die nu delen met Milsbeek. In Cuijk/Katwijk wacht zondag de wedstrijd tegen SIOL. Op het kunstgrasveld van SIOL is het altijd moeilijk voetballen, maar de Millse ploeg moet toch in staat worden geacht deze middenmoter te kloppen.

DWSH ‘18 zag haar duel tegen Menos afgelast worden en zal dit duel nu half november af moeten werken. De 5e klasse F ontpopt zich intussen steeds meer als een mooie competitie. Zondag staat het duel Astrantia - DWSH’18 genoteerd en in Middelaar is het vaak moeilijk hazen vangen. DWSH ‘18 is echter nog ongeslagen en zal haar huid duur verkopen en zeker gaan proberen tegen de nummer tien van de ranglijst te winnen.

De wedstrijden beginnen om half drie en zijn tussen twee en vijf te volgen via LOM radio.