Na de verliespartij vorige week tegen Milsbeek moest Juliana aantreden tegen SIOL. Op het Katwijkse kunstgras moest Juliana de draad weer oppakken.

In het eerste kwartier van de wedstrijd wilde dat nog niet zo vlotten, SIOL zette al vroeg druk en zorgde ervoor dat Juliana bijna niet van eigen helft kwam. Desondanks kreeg Juliana bij de spaarzame uitvallen toch 2 kansen, die beide niet benut werden. Na dit eerste kwartier kwam Juliana beter in de wedstrijd en begon het met verzorgd voetbal SIOL langzaam maar zeker terugdringen. Datzelfde SIOL kreeg een domper te verwerken toen keeper Janssen in de 22e minuut uit moest vallen. Desondanks kwam SIOL in de 29e minuut op voorsprong. Een bal werd door het Millse middenveld zodanig van richting veranderd dat Dani van Dreumel de bal op kon pikken zich vrij kon spelen en de bal in het doel kon schieten. Juliana ging hierna nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker.

In de tweede helft zette Juliana deze dadendrang voort en kon SIOL zich alleen nog beperken tot verdedigen. De keren dat de ploeg zich nog op de Juliana helft begaf, kon het geen gevaar meer stichten. Juliana daarentegen meldde zich steeds nadrukkelijker op de helft van SIOL, maar wist in eerste instantie het doel nog niet te vinden. Juliana kreeg meerdere kansen op de gelijkmaker, maar wist deze nog niet te verzilveren. In de 74e minuut was het dan toch raak. Vince van Reijmersdal, vers in het veld, werd in de loop aangespeeld vanaf het middenveld, hij kapte zichzelf binnen de zestien keurig vrij en schoot de bal via de vingertoppen van de SIOL doelman binnen. Hierna ging Juliana nog nadrukkelijker op zoek naar de winnende, deze wilde echter nog niet vallen. Met nog ongeveer 6 minuten op de klok ontstond er wat commotie bij de achterlijn van SIOL. Juliana kreeg een hoekschop te nemen, maar deze is nooit meer genomen. Een opmerking van de scheidsrechter zorgde ervoor dat SIOL niet meer verder wilde spelen, en daardoor staakte de scheidsrechter de wedstrijd.

SIOL - Juliana: 1-1 (gestaakt, 0-1 rust)
Scheidsrechter: Thielen
Toeschouwers: 130
Doelpunten:
29' 1-0: Dani van Dreumel
74' 1-1: Vince van Reijmersdal
Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren (67' Vince van Reijmersdal), Julien Cuppen, Rens van den Hoven, Nicky van den Broek, Berry van Krijl, Stan Peters, Max Hermanussen, Jord Thijssen (81' Ruud Relou), Jelle Staal, Justin Jacops.