Na rijp beraad is besloten het komende Nachttoernooi te houden op zaterdag 18 januari ’20. Het loopt door tot zondag 19 januari met de afsluiting rond de klok van 01.00 uur.

Aanvang van de happening is om 18.30 uur in sporthal De Looierij te Mill: aanmelden om 18.00 uur.

Het deelnemen eraan is een mooie gelegenheid om de ‘Kerst- en Oudjaarscalorieën’ een sportieve uitlaatklep te geven. Tevens is het een fantastische gelegenheid om in een amicale sfeer met sportvrienden, collega’s, buurtgenoten en familieleden middels dit treffen 'het Nieuwe jaar in te luiden'. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, waar Patrick en zijn kornuiten garant voor staan.

Op zaterdag 18 januari begint het toernooi om 18.30 uur in Sporthal ‘De Looierij’ te Mill. Iedereen dient daartoe om 18.00 uur present te zijn. Ongeveer 18 teams strijden in 3 poules voor de hoogste plaatsen. Vooraf vinden selectierondes plaats. Dit om de teams naar sterkte in te kunnen delen. Om 19.30 uur zullen deze wedstrijden erop zitten. Na ’n korte pauze worden de poulewedstrijden gespeeld. Ieder team zal strijden tegen min of meer gelijkwaardige teams. Rond 01.00 uur zullen de winnaars van de poules bekend zijn. De overall winnaar is de winnaar van de sterkste poule. Rond de klok van 01.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Vraag is of ‘Hmmm lekker hmmm’ in staat is om de wisselbeker weer mee naar huis te nemen. Het team daagt anderen uit om op sportieve wijze hen de trofee afhandig te maken.

De Toernooicommissie is haar sponsoren dankbaar voor hun inbreng. M.n. de ondersteuning van Albert Heijn van de Ven en de Rabobank te Mill wordt erg op prijs gesteld. Bosch Car Service Thoonen stelt de wisselbeker beschikbaar. Omdat het aantal teams dat deel kan nemen beperkt is, wordt aangeraden niet al te lang te wachten met aanmelding. Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: geef naam contactpersoon, adres, woonplaats en telefoonnummer op. Tevens vermeld je de naam van het team en het aantal personen. Geef ook het e-mailadres door. Vervolgens wordt je nadere informatie en het reglement toegestuurd. Het is van belang het reglement goed door te lezen, aangezien men door zich aan te melden akkoord verklaart met de inhoud hiervan. Tevens vindt men bij de informatie de wijze van betaling: € 60,- per team over te maken op naam van V.V. Apollo NL48 RABO 0134305876

V.V. Apollo verwacht weer een grote opkomst m.n. van de teams, die al enkele malen deel genomen hebben aan dit Brabants gezellige toernooi. Zij weten, als geen ander, hoe amicaal en sportief mensen al sportend met elkaar om kunnen gaan. Nieuwkomers zijn en blijven natuurlijk ook van harte welkom, maar moeten dan niet te lang wachten om van de partij te zijn. In de sportkantine van sporthal De Looierij te Mill zal het zondagnacht 19 januari nog lang en gezellig vertoeven zijn.