Op een zonnig sportpark de Bundel heeft de Langenboomse hoofdmacht een punt overgehouden aan het treffen met naaste buur Festilent. In een vermakelijk schouwspel werd het uiteindelijk 2-2.

SES begon aardig aan het duel. Kleine kansjes vielen er te noteren, maar de Zeelandse doelman werd in het eerste kwartier niet op de proef gesteld. Gaandeweg het eerste bedrijf werd de thuisploeg gevaarlijker. Het was aan doelman de Klein te danken dat het met de rust nog 0-0 stond. Hij keerde meerdere malen uitstekend en was echte en sta-in-de-weg voor de Zeelandse spitsen.

De tweede helft was nog geen minuut onderweg of de eerste treffer viel aan Langenboomse kant. Een strakke voorzet van Steef Hendriks ging via keeper en paal het doel in; curieuze treffer. Amper 5 minuten later werd de score zelfs verdubbeld. Een prachtige aanname en dito schot van Jasper Nooijen werd niet goed verwerkt door de Zeelandse doelman, waarna Tijn Cuppen makkelijk kon intikken. Het duel leek gespeeld, echter kwam Festilent al vrij snel met de aansluitingstreffer. In een ouderwetse scrimmage wist Joeri Cuppen de bal na vier (!) instanties binnen te prikken. En even later viel zelfs de gelijkmaker. Weer Joeri Cuppen prikte ‘m via binnenkant paal binnen.

Hierna gingen beide teams vol voor de winst. Er waren kansen over en weer, een doelpunt van Guus Cuppen werd nog afgekeurd, maar gescoord werd er niet meer.

Festilent - SES: 2-2 (0-0)
’46 Eigen doelpunt 0-1
’54 Tijn Cuppen 0-2
’64 Joeri Cuppen 1-2
’69 Joeri Cuppen 2-2