Na 3 nederlagen en een gestaakte wedstrijd moest Juliana aantreden in Rijkevoort. Als Juliana zicht wilde houden op de koplopers moest er eigenlijk gewonnen worden.

Het veld in Rijkevoort was nog wel mooi groen, maar wel erg hobbelig en ook glibberig. Goed voetbal was dan ook lastig. Aanvankelijk had Juliana het beste van het spel, en het kwam ook tot een paar aardige mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren. Na een half uur spelen nam Toxandria het initiatief over, en binnen een paar minuten wisten ook zij een paar mogelijkheden te creëren, maar wisten die ook niet te verzilveren. Bij rust was het dan ook nog 0-0.

Snel na rust kwam Juliana als eerste tot scoren. In de 47e minuut kwam Vince van Reijmersdal ter hoogte van de middenlijn in balbezit hij schoof de bal langs de lijn in de voeten van Justin Jacops die op zijn beurt het strafschop gebied binnen kon lopen. Vervolgens kreeg hij alle tijd om met een prachtige boogbal om de keeper de bal in de verre hoek te lepelen. Hierna ging Juliana op zoek naar de 2-0, maar de bal wilde er niet meer in. Toxandria antwoordde vooral door de lange bal te gaan spelen, en mede door het gladde veld werd dit succesvol. In de 81e minuut kwam Toxandria op gelijke hoogte toen Juliana moeite had om de bal weg te werken. Een bal kon tot twee maal toe worden ingezet, toen deze uiteindelijk voor de voeten viel van Melvin van Lankveld die de bal binnen werkte. Beide ploegen gingen hierna vol voor een overwinning wat een zeer vermakelijke slotfase opleverde. Uiteindelijk trok Juliana aan het langste eind. Eerst werd in de 92e minuut Kevin van Casteren diep gestuurd, die kwam vanaf rechts met een uitstekende voorzet op het hoofd van Julien Cuppen die met het hoofd de bal tegendraads langs de keeper kon werken. In de 97e minuut viel ook nog de 1-3. Justin Jacops werd gelanceerd en hij schoof de bal beheerst langs de uitlopende keeper. De scheidsrechter liet hierna niet meer aftrappen, en Juliana kon met de punten op zak naar huis.

Toxandria - Juliana: 1-3 (0-0)
Scheidsrechter: Linders
Toeschouwers: 120
Doelpunten:
47' 0-1: Justin Jacops
81' 1-1: Melvin van Lankveld
92' 1-2: Julien Cuppen
97' 1-3: Justin Jacops
Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Vince van Reijmersdal, Stan Peters (93' Guus Bastiaans), Jelle Staal (78' Nicky van den Broek), Justin Jacops, Max Hermanussen, Jord Thijssen