Juliana Mill steekt haar waardering voor lokale en regionale sponsoren niet onder stoelen of banken. Daarom werd vrijdag 22 november voor de tweede keer in successie een avond met een bekende gastspreker georganiseerd, voor deze belangrijke groep binnen onze club.

Niemand minder dan voetbalcommentator Sierd de Vos maakte zijn opwachting in de kantine van het Verweijen ICT sportpark, om samen met sidekick Eddy van der Ley het in grote getale opgekomen publiek te vermaken. De Vos, ook wel bekend als El Sierd of Sierd “koekoek” de Vos, kreeg met vele anekdotes uit voetballand probleemloos de lachers op zijn hand.

Ondertussen zorgden spelers van Juliana 1, passend gekleed in tenues van hoofdsponsor Van Lanen Vista Bella, voor een natje en een droogje.

Met een quiz, een vragenronde en een signeersessie, bereikte het optreden van de hoofdpersoon van deze avond een hoogtepunt.

De afterparty met medewerking van duo Two Stools duurde door de gezellige stemming tot in de late uurtjes.

Juliana dankt alle sponsors van harte voor hun komst en Klomp Keukens & Interieurbouw in het bijzonder voor het mede mogelijk maken van deze avond.